Our team

Groep-2020-V4-web

Count on our team that combines years of experience with professional enthusiasm and a passion for real estate.

The entire domoXim team is at your disposal for all necessary information, so don't hesitate to contact us!

By the way, we are multilingual so you can contact us in Dutch, French, English, German and Spanish.

domoXim Real Estate & Management is a registered real estate agent with the BIV under the numbers 501.115, 504.779, 504.956, 513.815, 513.933 and 513.965.

Ine Vermeeren

In addition to her degree in Applied Economic Sciences (KUL) and her Master's degree in European Studies (UCL-SGH), Ine Vermeeren is a certified BIV Real Estate Broker. Ine is responsible for the management of domoXim Vastgoed & Beheer in the various offices (Boortmeerbeek, Herent, Mechelen and Brussels). She is responsible for the day-to-day operations and marketing of the real estate office.

BIV 504.956

LinkedIn Ine

DomoXim-2019-217 full res

Kelly De Punder

Kelly De Punder holds a Bachelor's degree in Nursing and a Master's degree in Hospital Sciences.Subsequent to a carreer in the medical world, she moved to domoXim where she is reponsible for the offices in Boortmeerbeek and Mechelen. In addition to her strong family ties with the town and region, Kelly has been involved in multiple real estate projects.

Member of GECORO Boortmeerbeek 

LinkedIn Kelly

DomoXim-2019-113 full res

 Günther Schulze 

Gunther Schulze is Licentiaat in de Rechten afgestuurd aan de Vrije Universiteit Brussel.

Naast kantoorhouder van een zelfstandig bankkantoor in het Brusselse met een team medewerkers gespecialiseerd in hypothecaire producten en een uitgebreide klantenportefeuille bij de Europese instellingen, is hij ook erkend BIV stagiair-makelaar.

Gunther staat in voor het dagelijkse beheer van het Brussels kantoor domoXim Jubelpark.

BIV 513.933

 DomoXim-2019-192 full res Annelies Van Orshoven

Annelies Van Orshoven heeft jaren een zelfstandige kinépraktijk gehad en maakte de carrièreswitch naar vastgoed.

Na heel wat expertise in de relocation-sector is zij ook erkend BIV-stagiair vastgoedmakelaar. Ze verzorgt de verhuur en de verkoop voornamelijk vanuit ons kantoor in Brussel.

BIV 512.228

LinkedIn Annelies

 Annelies-web

Cédric Dawance

Cédric Dawance komt uit Kampenhout en studeerde in Mechelen. Hij heeft een Bachelordiploma Customer Relations en een diploma Graphic Design. Met deze opleiding en met heel wat ervaring door vakantie- en stagewerk, brengt Cédric een grondige kennis van nieuwe mediatechnologie bij domoXim.

Hij zal Eve bijstaan met de vastgoedadministratie en u met veel enthousiasme verder helpen met al uw vragen.

LinkedIn Cédric

 Cedric-web

Eve Bosmans

Eve Bosmans studeerde af als medical management assistant en werkt zowel voor internationale bedrijven als in de medische wereld. Zij volgde echter haar vastgoeddroom en is nu onze administratieve duizendpoot.

U kan haar contacteren voor alle administratie zorgt ervoor dat alle dossiers up-to-date zijn.

LinkedIn Eve

DomoXim-2019-79 full res

Marc Vanden Bosch 

Marc Vanden Bosch is erkend BIV stagiair-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur en houder van een MBA diploma heeft hij vele jaren bij een producent van bouwmaterialen gewerkt in diverse functies zowel in België als internationaal. In een nieuw carrièrehoofdstuk wil hij intensief aandacht geven aan een levenslange passie : vastgoed en het realiseren van bouwkundige projecten.

BIV 513.815

LinkedIn Marc

 untitled-59 full res MARC

Nick Bautmans 

Nick Bautmans studeerde met succes af aan de HoGent als makelaar (Opleiding Vastgoed, specialisatie Makelaardij). De passie die hij reeds jaren had voor vastgoed, kon hij hiermee bevestigen.

Binnen domoXim richt hij zich vooral op verkoop en verhuur van panden. Hij zal zijn bijzondere interesse in energieverbruik en de toepassing van hernieuwbare energie waar mogelijk gebruiken bij de waardering van panden. Nick zal u ontmoeten in panden in Boortmeerbeek en de omliggende gemeenten.

BIV 513.965

LinkedIn Nick

 untitled-96 full res

Sam Jacobs

Sam Jacobs is a passionate salesman who has been active in the real estate sector for more than five years. He is currently following additional training to become a certified BIV-IPI-real estate agent. With his positive attitude, his passion for the job and his knowledge of real estate, he will guide you through the sale or rental process of your property. He will ensure a smooth start-up, plan the visits, and organise the negotiations with candidates so that you can fully relax.

From our office in Herent, he will mainly handle the Leuven - Kortenberg region.

LinkedIn Sam

 Sam-web

 Wout Vermeeren

Wout Vermeeren is erkend BIV Vastgoedmakelaar en studeerde af aan de KUL als Master in Kinesiology. Hij is verantwoordelijk voor onze financiële monitoring.

Met de Rentio-app zorgt hij voor de opvolging van de huurbetalingen van onze panden in privaat beheer.

BIV 504.779

LinkedIn Wout

 DomoXim-2019-327 full res

Walter Vermeeren

Walter Vermeeren in erkend BIV-makelaar. Als Burgerlijk Bouwkundig Ingenieur richtte hij meerdere bedrijven op in de relocation sector, waardoor hij uiteindelijk met domoXim in het echte vastgoedgebeuren belandde. Hij houdt zich vooral bezig met de strategische keuzes en met complexe nieuwe projecten.

BIV 501.115

LinkedIn Walter

 DomoXim-2019-241 full res

Levi Philips

Levi Philips behaalde zijn Bachelor Rechtspraktijk met afstudeerrichting Business Law aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen. Hij wil nu zijn droom voor vastgoed realiseren en doet zijn stage om erkend BIV-vastgoedmakelaar te worden. Levi is uw aanspreekpunt voor het domoXim kantoor in Mechelen

BIV 514.828

LinkedIn Levi

 Levi-50 web

DOMOXIM, TIJD VOOR UW THUIS

WAT KAN DOMOXIM U BIEDEN?

domoXim biedt u niets dan voordelen:

  • Kiezen voor domoXim, is kiezen voor een team van erkende makelaars. We zijn stuk voor stuk specialisten, en het is onze job om huizen en panden te verhuren en verkopen. We zijn hier dan ook dagelijks mee bezig.

  • Onze website www.domoXim.be informeert kandidaten wereldwijd en dit in meerdere talen. Potentiële geïnteresseerden kunnen rechtstreeks van op onze site een bezoek aanvragen.

  • Publiciteit op verschillende websites waaronder Immoscoop en Immoweb, en ook netwerksites als LinkedIn en Facebook.

  • Regelmatig verspreiden we de domoXim folders via huis-aan-huis postbedeling.

  • In onze database verzamelen we “zoekende klanten” die we onmiddellijk op de hoogte brengen van uw pand.

  • We maken duidelijke en professionele foto’s die uw woning er op zijn best doet uitzien.We hebben hiervoor ook een hoogtestatief ter beschikking.

  • We zijn bemiddelaar tussen de kandidaten en de eigenaar, wat de onderhandelingen vlotter laat verlopen.

  • Geen dossierkosten en geen publiciteitskosten indien uw eigendom, tegen al onze verwachtingen in, niet zou verkocht of verhuurd worden.